• facebook
  • youtube
  • rss
  • mail

Science Vs Heart

Da jeg var ved at forlade i aften, pludselig følte jeg tilstedeværelsen af ​​en ånd i et af hjørnerne. Der var en ung dame, der var død for nylig og ønskede min hjælp til at komme fri.

Da jeg fortalte min ven om at underlig følelse, spurgte han mig at spørge om hvem er hun, og hvad vil hun? Min ven Huset ligger på en hovedvej og ulykker holde sker der, så han troede, at hun kunne være en ulykke offer.canada goose udsalg Men jeg fornemmede, at hun var fra landsbyen på tværs af vejen og ikke en skadelidte.

Da jeg prøvede at finde ud af hendes navn, jeg fik den første alfabet. Jeg fortalte det til min ven og han indså straks, hvem hun var. Hun ville have ham til at udføre et ritual, så hun kan få gratis. Jeg befordres denne besked til min ven og han gjorde det.

Efter denne hændelse, har jeg været til min ven sted mange gange, men aldrig følt tilstedeværelsen af ​​denne ånd igen.

Når vi hører sådanne hændelser, er vi tilbøjelige til at afskedige dem, fordi der ikke er noget videnskabeligt bevis til støtte.

Mine venner siger lyver, er der ikke sådan noget som spøgelse, og hvis du kan vise mig selv et spøgelse, jeg tror du, der ikke har været noget videnskabeligt bevis for, at der findes spøgelser Men er der nogen videnskabelige beviser, der siger spøgelser don eksisterer?

Videnskaben har ikke kunnet finde svar på mange spørgsmål. Der er mange mystiske sluser i livet og videnskaben er ikke en hovednøgle, der kan åbne alle døre. Nogle døre brug for en anden nøgle hjerte! Dit hjerte kan tage dig dybt ind vidundere universet.

Jeg don vide om dig, men det betyder ikke noget for mig, hvis noget har videnskabeligt bevis eller ej. For mig, mit hjerte er mere end nok.

Er der nogen videnskabelig dokumentation for, at kærlighed findes? Videnskaben kan finde den fysiske hjerte i den menneskelige krop, men det kan også finde kærligheden? Og hvis det kan betyder kærlighed ophører med at eksistere?

Hvorfor har vi begyndte at tænke, at videnskaben er den ultimative ting i livet?

Er kunst, poesi, magi, undren, ærefrygt, lykke, kærlighed og drømme er ikke værdifulde?

Kan vi slå sig ned for Aryabhatt, Albert Einstein, og Thomas Edison og glemme Kalidas, Gurudev Rabindranath Tagore og Mohammed Rafi?

Jeg er et hjerte person, og har ingen beklagelse, at jeg ikke kan forstå matematik eller fysik.

Jeg er glad for at jeg kan græde se en smuk solnedgang eller få gåsehud ser et felt af gyldne hvede dans med vagabond vind.

Jeg husker græder i en time, når jeg læser tragiske nyheder om 35 mennesker at få slagtet mens sove i Jahanabad, Bihar, Indien ved naxalites.

Du kan kalde mig svag, men det er ikke svaghed er min styrke. Sig mig, hvem er stærk; en person, der kan føle smerte af en fattig landmand, hvis afgrøden er blevet ødelagt eller en person, der føler, at det er ok; det er bare endnu en dag i livet.

Jeg har modet til at føle de følelser, der gør mennesker mere human.

Vi har brug for flere politikere, industrimagnater, embedsmænd og folk, der kan føle andres smerte.

En stor årsag til de fleste af de lidelser i denne verden er folk manglende evne og deres ligegyldige holdning over for andre. Nogle af dem drives af kun logik og ikke betaler nogen opmærksomhed på hjerte.

De behandler andre som ting og ikke mennesker. Utallige mennesker er blevet dræbt fordi nogen behandlede dem som blotte tal. De mente ikke noget. De kan blive ofret for religion, moralske værdier, forretning eller nogen dumme årsag.

Jeg er enig i, at videnskaben har gjort vores liv meget bedre end nogensinde. Det har givet os storslåede broer, awesome gadgets, super hurtige transportformer og meget mere. Du læser denne artikel på grund af to vidunderlige opfindelser af videnskab computer og internettet. Men vi har også brug for at indse, at vi har mistet mange ting på grund af vores ubalanceret og partisk kærlighed til videnskab og logik.

Vi har erkendt magt videnskaben. Nu er det tid til at anerkende magt hjerte samt så vi kan leve et liv i balance og harmoni, hvor videnskab og hjerte arbejder sammen for at gøre dette univers en vidunderlig og fantastisk sted.

Avdhessh Arya er en personlig udvikling Coach, RJ Voice skuespiller baseret i New Delhi, Indien.

Han er på den mystiske rejse for selvstændig opdagelse siden barndommen med meditation og hypnose som sine stærke værktøjer. Også han har dyb interesse i at udforske paranormale fænomener som spiritus, spøgelser, feer og engle. Han elsker coaching folk i personlig udvikling.

Leave a reply