• facebook
  • youtube
  • rss
  • mail

Kjøp Canada Goose ParkertKjy2

2 Brewers du bør vurdere

Brygget kaffe, kakao, te, etc i morgen, kveld eller når som helst på dagen er en av de tingene vi kan gjøre for å mate oss noen fine drinker som faktisk vil friske opp kroppen, spesielt etter en lang måltid. Hver av dem brukes til andre formål, slik at valg av en over en annen bør avhenge av hva du har tenkt å bruke den til. I for en foretrekker K cup eller enkel kopp bryggere fordi de er enkle å bruke, og lage en kopp kaffe ville ikke ta mer enn noen få minutter.Kjøp Canada Goose Parker Disse er de du bør kjøpe for generell brygging. De har ikke de spesielle funksjonene som de dyrere bryggere har, slik at du kan spare deg noen penger og velger standard drypp. Som jeg nevnte tidligere, min favoritt bryggere er enkelt kopp bryggere. De kan bare produsere en kopp kaffe om gangen, så du må vente litt hvis du ønsker å brygge flere kopper te, kaffe, etc. Smaken av hver drink produseres avhenger av K cup brukt. Jeg bruker Keurig B70 platina kaffetrakter. Jeg har nettopp kjøpt den, og jeg er glad jeg gjorde. Min forrige kaffetrakter var å gi meg noen problemer, så jeg tenkte at det var på tide med en forandring.

Leave a reply